Ijshockey??

Maandag, dinsdag en woensdag heb ik na school nog weer geoefend voor de dans. Hij is nu af en we gaan komende dinsdag nog weer oefenen. 

Donderdag kreeg ik te horen dat we komende woensdag een ijshockey wedstrijd hebben. We hebben nog geen training gehad dus dat wordt voor mij een hele interessante wedstrijd. Ik heb nog steeds niet op hockey schaatsen geschaatst en ik heb m’n uitrusting  ook nog niet. Ik heb donderdag meteen schaatsten en zo’n ding om je tanden te beschermen geregeld. Ik kan uitrusting lenen van Arianna maar ik heb het dus nog niet gezien of aangepast. Ik heb er tegelijk zin in maar ik ben ook wel bang.

Tijdens het kaarten verkopen voor het evenement dat we aan het plannen zijn voor Student Council (het evenement is komende donderdag, 7 december) zijn we erachter gekomen dat iemand in de school dacht dat ik een Australische was. We waren aan het rondgaan om te zorgen dat we genoeg kaartjes zouden verkopen (we moesten er minstens 100 hebben verkocht aan het einde van de week) en iemand zei tegen Arianna dat hij een kaartje zou kopen als de blonde Australische met hem mee zou gaan. Nou dat ga ik niet doen maar het was wel grappig.

Vrijdag kwam Mercedez mee uit school en hebben we een gezellige middag gehad. Ook hebben we in totaal 102 kaartjes verkocht aan het einde van de dag wat betekend dat we niet onze tijd hebben verspild met het plannen van het evenement. Ik ben zo blij dat het doorgaat.

Zaterdag heb ik met Mercedez inkopen gedaan voor Student Council en een Leadership opdracht. ‘s  Avonds was ik alleen thuis en kwam ik erachter dat er Nederlandse films op Netflix staan hier dus ik heb Spijt! gekeken. Het was wel even apart om weer eens een Nederlandse film te kijken.

Vandaag (zondag) ben ik met Mercedez gaan schaatsen hier in Russell en het was heel gezellig. Ook heb ik met papa en mama geskypet. Maar het was niet zomaar een Skype, want Karen en Sean keken ook mee van mijn kant. De gemeente Russell heeft een kerstboom die vandaag voor het eerst verlicht werd en Olivia moest daar optreden met het Russell girls choir (Russell meisjes koor). Het was mooi om te zien. Wel een beetje koud maar dat hoort erbij rond deze tijd van het jaar.

2 Comments on Ijshockey??

 1. Oma Kragt
  December 8, 2017 at 17:41

  Dat wordt weer een week met variatie. Hopelijk verloopt alles naar wens en zet ‘m op bij de wedstrijd ijshockey..

  Reply
 2. Mama
  December 6, 2017 at 12:53

  Succes met je eerste wedstrijd! Hou je wel alles heel?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *